Värske NBA meister võib peagi Tallinnas pallida

Christopher Krutto
Copy
Jeremy Lin.
Jeremy Lin. Foto: Dan Hamilton / USA TODAY Sports

Korvaplliportaal Sportando kirjutab, et CSKA Moksva meeskond soovib enda ridadesse tuua värkselt Toronto Raptorsiga NBA meistriks tulnud tagamängijat Jeremy Lini.

CSKA-l on vaja veel koosseisu lisada enne hooaja algust üks tagamängija ning Venemaa suurklubi on pööranud pilgu Jeremy Lini suunas, kellest sai pärast NBA hooaja lõppu vabaagent.

Lin alustas küll eelmist hooaega Atalanta Hawksi ridades, kuid tema leping osteti poole hooaja peal välja ning ta liitus Toronto Raptorsi meeskonnaga.

Põhihooajal esindas Lin Rapotorsit 23 mängus, kuid play-offis pääses väljakule vaid kaheksal korral, visates keskmiselt 1,1 punkti mängus.

Lin on üheksa hooaja jooksul mänginud NBAs 480 mängus ning selle ajaga on tagamängija keskmisteks näitajateks 11,1 punkti, 2,8 lauapalli ning 4,2 resultatiivset söötu.

Kui Lin peaks keelduma, siis teise variandina kaalub Moskva klubi teist NBA vabaagenti, Ron Bakerit, kes on mänginud New York Knicksi ja Washington Wizardsi ridades.

Kui Lin peaks siiski CSKAsse minema, siis on teda ilmselt võimalus näha ka järgmine hooaeg VTB Ühisliigas BC Kalev/Cramo vastu mängimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles