Tottenhami peatreener: ma ei lahkunud Meistrite liiga finaali järel kodust kümme päeva

Postimees Sport
Copy
Tottenhami peatreeneri Mauricio Pochettino.
Tottenhami peatreeneri Mauricio Pochettino. Foto: PA Wire / PA Wire/PA Images / Scanpix

Kevadel Tottenhami Hotspuriga Meistrite liiga finaali jõudnud, kuid seal Liverpoolile 0:2 kaotanud Mauricio Pochettino tunnistas, et tema jaoks oli see tõeliselt raske kogemus.

Pärast finaalmängus põrumist istus 47-aastane peatreener kümme esimest päeva Barcelona suvekodus, kust ta kordagi ei väljunud.

«Kas mul on olnud halb suvi? Jah, väga halb,» sõnas argentiinlane.

«Viimati oli sama kohutav kogemus 2002. aasta suvel, kui lõpetasime rahvuskoondisega MMi alagrupis Rootsi ning Inglismaa järel alles kolmandana.»

Mäletatavasti algas tänavune Meistrite liiga finaal kiire Liverpooli väravaga, kui Moussa Sissoko käemängu järel määratud penalti realiseeris Mohamed Salah. Üldpildilt mannetuks jäänud matši lõppseisu vormistas lõpuminutitel Divock Origi.

«See oli raske. Meil oli kolm nädalat aega, et selleks mänguks valmistuda. Kolm imelist nädalat treenimist, et kaotada finaal sellisel viisil,» meenutas Spursi loots.

«Pärast kohtumist soovisin ma lihtsalt koju minna. Läksin rongiga Madridist Barcelonasse ning veetsin kümme päeva oma suvemajas. Ma ei tahtnud toast välja minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles