Andy Murray loodab lähiajal naasta ja mängida US Openil

Carl-Robert Puhm
Copy
Andy Murray Serena Williamsiga paarismängu mängimas
Andy Murray Serena Williamsiga paarismängu mängimas Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Endine maailma esinumber Andy Murray avaldas lootust, et võib naasta kiiremini, kui ta algselt lootis. Šotlane loodab osaleda aasta viimasel suure slämmi turniiril US Openil.

32-aastane Murray on viimasel kahel aastal kimpus olnud vigastustega, ent šotlane loodab naasta meeste üksikmängu juba augustis. Viimasel kahel aastal on Murray osa võtnud vaid kahest grand slami turniirist. Viimati mängis Murray üksikmängu Austraalia lahtistel, kus esimeses ringis Roberto Bautistale alla jäi.

Kaotusejärgsel emotsionaalsel pressikonverentsil kahtlustas šotlane, et ta karjäär võib sootuks läbi olla.

Pärast puusaoperatsiooni on Murray siiski võistluskaruselli naasnud ning mänginud  paarismänge. Feliciano Lopezega võideti Wimbledoni eelne «Queen's Club Championships». Wimbledoni tenniseturniiril mängis Murray segapaarismängu Serena Williamsiga, kui jõuti kolmandasse ringi.

“Ma olen naasmisele lähemal, kui ma varasemalt arvasin. Parima stsenaariumi korral teeksin oma debüüdi Cincinnatis (Cincinnati turniir leiab aset kaks nädalat enne US Openit-toim). Kui ma Cincinnatis ei mängi, ei pruugi ma ilmselt mängida ka US Openil, sest ma ei taha oma esimesel turniiiril mängida viie setilisi mänge,» avaldas Murray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles