TalTechi võrkpallitiim pakub Rakvere fännidele väikestviisi kodutunnet

Margus Martin
, reporter
Copy
TalTechi võrkpallimeeskonna kõrval sama klubi naiskonna mänedžerina töötav Uku Rummi (ees) on hea seisnud selle eest, et nii mõnigi Lääne-Viru esindustiimis pallinud mängumees saab endiselt kõrgemal tasemel kaasa lüüa.
TalTechi võrkpallimeeskonna kõrval sama klubi naiskonna mänedžerina töötav Uku Rummi (ees) on hea seisnud selle eest, et nii mõnigi Lääne-Viru esindustiimis pallinud mängumees saab endiselt kõrgemal tasemel kaasa lüüa. Foto: Tairo Lutter

Eesti ja Läti võrkpalliklubide ühises võistlussarjas osalev TalTechi võrkpallimeeskond pakub Rakvere Võrkpalliklubi ootamatu taandumise järel kõrgemast seltskonnast Lääne-Viru maakonna võrkpallisõpradele omamoodi lohutust ja kodutunnet.

Nimelt leiab pealinna meeskonna hingekirjast hetkeseisuga koguni kolm eelmisel hooajal Rakvere Võrkpalliklubi vormis pallinud mängumeest. Nendeks on sidemängija Karlo Remy Kallend, nurgaründaja Andris Õunpuu ja ja temporündaja Joonas Popman.

Kui loetelule lisada veel meeskonna Rakvere juurtega peatreener Janis Sirelpuu ja Kadrinast pärit mänedžer Uku Rummi, siis võivad läänevirulased ilma igasuguse liialduseta nimetada TalTechi võrkpallisatsi pooleldi Lääne-Virumaa meeskonnaks.

"Praeguse seisuga on punt koos," lausus Uku Rummi. Hooaja eesmärkidest rääkides tõdes ta, et rahule jäädakse, kui kuskil õnnestub sepistada kerge üllatus. "Vaatame esmalt, kuidas teised meeskonnad ennast komplekteerivad," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles