Ogier: Soome ralli toimub Tänaku tagahoovis, aga olen valmis võitlema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: LAVadinho / imago images / PanoramiC

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier (Citroën) vihjas, et sel nädalalõpul toimuval Soome rallil on keeruline Ott Tänakuga (Toyota) konkureerida, kuid lubab eestlasele lahingu anda.

«Kuna see ralli toimub meie peamise konkurendi (Tänaku – toim) tagahoovis, siis ootab meid ees tõsine väljakutse,» lausus Ogier meeskonna pressiteate vahendusel. «Aga ma suutsin suvevaheajal patareid täis laadida ja tunnen end värskena. Olen valmis võitlema,» lisas prantslane.

Ogier on Soome rallil triumfeerinud ainult korra, kui saavutas esikoha 2013. aastal Volkswagen Pologa. Mullu sai prantslane Tänaku, Mads Östbergi, Jari-Matti Latvala ja Hayden Paddoni järel alles viienda koha.

«Soomes on kiirused suured ja see on kahtlemata ralli, kus hea tulemuse saavutamiseks peab autoga sinasõbraks saama. Mul oli kahepäevase testiperioodi järel hea enesetunne. Auto juures tehtud uuendused tähendavad, et meil on hooaja teiseks pooleks paremad võimalused,» kommenteeris Ogier.

Soome ralli toimub 1.-4. augustini. Ogier asub MM-sarja üldarvestuses Tänaku järel ja belglase Thierry Neuville’i (Hyundai) ees teisel kohal. Tänakul on 150, Ogier’l 146 ja Neuville’il 143 punkti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles