Lätlaste olümpialootus jäi Riias võitmatuks

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Hanno Ellermann ja Freedom pidid seekord Riias leppima viienda kohaga.
Hanno Ellermann ja Freedom pidid seekord Riias leppima viienda kohaga. Foto: Külli Tedre-Gavrilov

Eelmisel nädalavahetusel, 26.-28. juulini võistlesid meie takistussõitjad Riias CSI2*-W võistlustel, mis kulmineerus pühapäeval takistussõidu MK-etapiga. Meie parimana saavutas seal 5. koha Hanno Ellermann.

MK-etapp peeti kõrgusel 140-160 cm. Põhisõidust võttis osa 28 võistluspaari, neist 10 eestlast. Ümberhüpetele pääses neli sportlast, kellest kolm sõitsid ka need vigadeta. Kodupubliku suureks rõõmuks jättis võidu koju Kristaps Neretnieks hobusel Moon Ray. Neretnieks on olnud viimastel kuudel võidukas mitmetel mainekatel suurvõistlustel ning  võtnud kindla sihi Läti lipp olümpiale viia.

Meie ratsanikest saavutas kõrgeima koha Hanno Ellermann hobusel Freedom, kes sai põhiparkuuris ühe karistuspunkti ületatud normiaja eest ning lõpetas viiendal auhinnalisel kohal. Seitsmendaks tulid Paul Argus ja Renessin, kes tegid põhiparkuuris ühe vea. Üheksas oli Hanno oma teisel hobusel Donna Paolal ning üheteistkümnendaks tulid Urmas Raag ja Carlos.

Sõidust võttis Hanno kaasa kolmanda koha MK-punktid. Esikohta punktid läksid Neretnieksile ja teise koha punktid sai sõidu kolmandana lõpetanud Mariann Hugyecz hobusel Chacco Boy Ungarist.

Seekord Riiast meie ratsanike kontole sõitude võite ei tulnud, küll aga tehti rohkelt ilusaid sooritusi ja saadi mitmeid auhinnalisi kohti.

Kõik tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles