PM Soomes. Tiimilepinguta Breen: võtan ühe ralli korraga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rally Estonia testikatse algab reedel kell 9.01.
Rally Estonia testikatse algab reedel kell 9.01. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Viimasel kolmel hooajal Citroëni ridades kihutanud Craig Breen asub sedapuhku Hyundai rooli ning on üliõnnelik, et talle on usaldatud sõita Thierry Neuville'i ja Andreas Mikkelseni kõrval kolmanda piloodina. 

Tänavusel hooajal teeb oma esimese stardi iirlane Craig Breen, kes kihutab Hyundai roolis. «On väga hea meel olla tagasi MM-sarjas ning ootan huviga nädalavahetusel toimuvat. Minu ettevalmistus möödus väga hästi, suutsin teha head sõidud Rally Estonial ning ka tänane shakedown möödus kenasti,» sõnas testikatsel kolmanda aja sõitnud iirlane.

Möödunud hooaja lõppedes ei teeninud Breen tänavuseks aastaks uut töökohta ning teda ootas teadmatus tuleviku suhtes. «Olin keerulises olukorras ja kõik minu ümber ja peas oli üsna sünge, kuid mõne aja pärast taipasin, et on olemas ka elu ilma rallisõiduta. Ma ei teinud kuu aega mitte midagi, lihtsalt laisklesin ning tegin tegevusi, mida ma rallikarussellis olles kunagi teha ei saaks. See avas mu silmi ning oskan nüüd rohkem väärtustada elus toimuvat ning päike tõuseb ka ilma selleta, et peaksin rallit sõitma,» lausus Breen.

Breenil on leping Hyundaiga vaid Soome ralliks ning edasine on iirlase jaoks üsna lahtine. «Lähen sõitma üht rallit korraga ega taha kellelegi tõestada midagi, kuna sedasi võivad asjad hoopis halvemaks minna. Samas ei tule ma siia ka selleks, et peale rallit tiimiga kätt suruda ning oma teed minna. Loodan, et saan veel enam võimalusi WRC sarjas, sest mulle meeldib siin ikka väga,» lõpetas Breen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles