Naomi Osaka: ma pole pärast Austraalia lahtisi suutnud tennist nautida

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Maailma naiste tennise teine number Naomi Osaka sõnas emotsionaalses ülestunnistuses, et pärast Austraalia lahtiste meistrivõistluste võitmist pole ta tennise mängimist nautinud ning kirjeldas enda paari viimast kuud, kui elu hullemaid.

21-aastane jaapanlanna võitis jaanuaris enda teise järjestikuse Suure slämmi turniiri, millega ta sai maailma esireketiks, kuid pärast seda on Osaka jaoks asjad allamäge läinud, vahendab Independent.

Üks võimalik faktor, miks Osaka pole viimastel turniiridel hästi esinenud, on pikaajalise treeneri Sascha Bajiniga koostöö lõpetamine.

Jaapani tennisist kirjutas Twitteris: «Viimased paar kuus on tennisega seoses mulle väga rasked olnud, kuid õnneks ümbritsevad mind inimesed, kes armastavad mind. Selles suhtes olen ma neile väga tänulik, sest alati, kui miski valesti läheb, süüdistan ma ainult ennast.»

«Mul on kalduvus ennast mõtetega üle koormata, kuna ma ei taha kedagi teist segada, kuid õnneks on mind õpetatud teisi inimesi usaldama ning mitte kõik endasse võtta.»

«Küll aga on mu elu halvimate kuude jooksul olnud ka eredaid momente, sest ma olen kohtunud uute inimestega ning teinud asju, mida ma ei arvanud, et ma suudan.»

«Seda öelduna, pean aga nentima, et ma pole pärast Austraalia lahtisi absoluutselt nautinud tennise mängimist. Viimaks olen ma aga suutnud selle enda jaoks uuesti leida,» sõnas Osaka.

Pärast Austraalia lahtisi kaotas Osaka Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel kolmandas ringis Katerina Siniakovale (WTA 41.) ning Wimbledoni esimeses ringis langes Osaka Yulia Putintseva (WTA 39.) vastu.

Jaapanlanna järgmine turniir on Torontos, kus on võistlustules ka Eesti esinumber Anett Kontaveit (WTA 19.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles