Henn: mul oli tunne, et võib juhtuda midagi imelist

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Jürgen Henn.
Jürgen Henn. Foto: Frey-Pressebild/Deines / imago images / Thomas Frey

Äsja lõppenud jalgpalli Euroopa liiga teise eelringi korduskohtumises jäi FC Flora napilt 1:2 alla Frankfurdi Eintrachtile. Peatreeneri Jürgen Henni sõnul oli edasipääs väga lähedal.

Henni sõnul on hetkesed emotsioonid meeskonnas rahulikud. «Mehed mõistsid, mis juhtus. Kahju on muidugi, sest lootust oli ning edasipääs oli käega katsutav, kuid põdema pole mõtet jääda.»

Flora jäi mõlemas mängus vastastele minimaalselt alla, Henni sõnul oli põhipõhjus klassivahes. «Vastased mängisid väga head jalgpalli ning nende klass oli teatud olukordades meie meestest üle. Samuti sai jaks mängu lõpufaasis otsa ning me ei suutnud kahjuks vajalikku intensiivsust lõpuni hoida.»

«Pärast 1:1 väravat oli mul tunne, et täna võib juhtuda midagi imelist, kuid treenerina pidin ma siiski hoidma objektiivset vaatenurka ning üritama meeskonda tüürida õiges suunas lõpuni,» nentis Henn.

Henni ütles lõpetuseks, et eurohooajast tähtsaim asi, mida kaasa võtta on stabiilsus. «Need neli mängu näitasid, et meil on sisu, me oleme võimelised näitama kvaliteetset mängu ning mitte ainult periooditi, vaid kogu kohtumise vältel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles