Video: Euroopa liiga matš katkestati pooleks tunniks

Postimees Sport
Copy
Wayne Rooney ja Arnold Hunter (vasakul)
Wayne Rooney ja Arnold Hunter (vasakul) Foto: SCANPIX

Eilsel Euroopa liiga kvalifikatsioonturniiri kohtumises ungarlaste Honvedi ja rumeenlaste Universitatea Craiova vahel leidis aset inetu vahejuhtum, kui peakohtunik Arnold Hunterit visati tribüünilt tundmatu objektiga.

Tuline kaos leidis aset lisaaja viimastel minutitel, kui kahe meeskonna jalgpallurid läksid omavahel tõuklema. Õli lisasid tulle ka fännid, kes pildusid väljakule erinevaid esemeid, mille hulgas leidus tossupomme ning välgumihkleid. 

Ühel hetkel tabas Põhja-Iirimaalt pärit peakohtunikku Arnold Hunterit rakett, kes langes plahvatuse järel põlvili. 40-aastane mees vajas pärast vahejuhtumit meedikute kerget tohterdamist.

Kogu möll venis kolmekümne minutiliseks pausiks, mille vältel kaalusid UEFA ametnikud, kohtunikebrigaad ja mõlema meeskonna esindajad kohtumise katkestamist. Sellise äärmusliku otsuseni siiski ei jõutud, sest peakohtuniku rolli võttis üle neljas abikohtunik.

Kuna esimene mäng ja eilne normaalaeg koos lisavaatusega tulemust ei toonud, otsustati saatus penaltiseerias, mille võitis Craiova seisuga 3:1.

Vastasseisu hullumeelsust tunnistab ka asjaolu, et 120 minuti jooksul jagati mõlema tiimi peale kümme kollast kaarti.

Videos on eelmainitud olukorda näha 11:02-11:40.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles