Ott Tänak: nüüd on meil parem stardipositsioon ja oleme konkurentsis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Ott Tänak Soome rallil.
Ott Tänak Soome rallil. Foto: Sander Ilvest

Ott Tänak asub Soome rallil pärast esimest täispikka võistluspäeva neljandal kohal, kaotust meeskonnakaaslasest liidrile Jari-Matti Latvalale on 2,6 sekundit. Avapäevaga jäi Tänak üldplaanis rahule.

«Ma tunnen ennast pärast avapäeva hästi,» sõnas Tänak Toyota pressiteate vahendusel. «Olin esimesena rajal ja tingimused olid keerulised. Hommikul oli mul hea rütm, auto töötas hästi ja keskendusin sõitmisele. Pärastlõunal olid tingimused palju raskemad – see oli pisut frustreeriv. Pingutasin, aga kaotasime mõned kohad,» kommenteeris Tänak.

Teise täispika võistluspäeva eel on Tänak optimistlik. «Aga oleme tipule väga lähedal ja laupäeval on meil palju parem stardipositsioon, mis tähendab, et kõik on olemas, et olla konkurentsis,» lausus Eesti ralliäss.

Laupäeval on Soome rallil kavas kaheksa kiiruskatset. Päeva alustab liidrina Latvala, kellele järgnevad Kris Meeke (+1,2), Esapekka Lappi (+2,4) ja Tänak (+2,6). Tänaku põhirivaalid Sebastien Ogier (+15,3) ja Thierry Neuville (+30,9) asuvad vastavalt seitsmendal ja kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles