PM Soomes. Ogier: Tänak tegi ideaalse nädalavahetuse!

Karl-Joosep Küngas - Jyväskylä
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Valitsev autoralli maailmameister Sebastian Ogier lõpetas Soome ralli viienda kohaga. Ta pidas suurt võitlust Hyundai sõitja Andreas Mikkelseniga, kellele ta pidi alla vanduma.

«Me tegime täna kõik, mis suutsime, kuid ei suutnud Andreas Mikkelsenist mööduda. Viies koht polnud kindlasti see, mille järgi Soome tulime, kuid paremaks polnud me võimelised lihtsalt sõitma,» võttis Citroeniga kihutav Ogier lõppenud Soome ralli kokku.

Laupäeval ärkas Ogier väga kehva enesetundega ja teda oli tabanud mingi viirus, mis võttis suure osa tema energiast. Vahepealne öö siiski parandas olukorda ja pühapäeval oli mehega kõik korras.«Täna oli kindlasti parem päev kui eile. Laupäeval nägin ma kurja vaeva, et teel püsida ja keskendumist säilitada, kuna tõesti haiguse tõttu ei tundnud ennast kõige paremini. Üldiselt ma ikkagi nautisin sõitmist ning ei usu, et mu tervise taha väga palju punkte jäi,» jäi prantslane positiivseks.

Üldkokkuvõttes muutus seis Ogieri jaoks keerulisemaks, sest 4-punktiline vahe suurenes 22-punktiliseks. «Ott Tänak tegi ideaalse nädalavahetuse. Ta sõitis väga hästi nagu tal kombeks ja õnnitlused temale. Meil nii hästi ei läinud ning peame nüüd edasise viie ralli jooksul endast rohkem välja pigistama. Kõik on veel võimalik,» kiitis maailmameister eestlast, kuid jäi siiski optimistlikuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles