Pokkerituba valides lähtu usaldusväärsusest

Optibet
Copy
Pokkerimäng on kolinud internetti.
Pokkerimäng on kolinud internetti. Foto: Optibet

Ajast, mil pokkerimäng 90ndatel internetti jõudis, on selle kaardimängu vastu huvi tundjate arv plahvatuslikult suurenenud. Internetis mängijate arv on nii suur, et täpset kokkuvõtet teha on pea võimatu, kuid juba möödunud kümnendil oli neid üle 40 miljoni, kellest üle poole elavad Ameerika Ühendriikides.

Põhjuseid, miks online-pokker kogub tohutult populaarsust, on mitmeid – mängudesse sisse ostmise odavus, mugavus, ööpäevaringne kättesaadavus ning võimalus algajatel end proovile panna.

Online-pokkeri jõudsal edasi sammumisel on aga ka neid, kes eri pokkeritubade usaldusväärsuses kahtlevad, mistõttu tuleks mängijal hoolega kaaluda, millisel saidil ta oma raha mängu paneb.

Aasia juurtega ettevõte GGNetwork (Good Game Network) on pokkerifännile parim koht. See hõlmab nüüdseks lisaks Aasiale, kus ta hoiab populaarseima pokkerivõrgustiku positsiooni, ka Kanada ja Euroopa turge. Selle aasta maikuust on GGNetwork maailma suurim pokkerivõrgustik, mille pokkeritubades on üle miljoni aktiivse kasutaja ning millele pääseb ligi enam kui 150 riigist.

Optibet on Eestis ainus ametlik GGNetworki esindaja. Selleks, et Optibetis pokkerit mängida pole tarvis teha muud, kui luua konto, laadida alla äpp ning asuda arvutis või nutiseadmes mängima. Optibeti äpp töötab nii Apple’i, Windowsi kui Androidi süsteemidel.

Optibeti pokkerituba on Baltikumi suurim ning seal on võimalik oskust ja õnne proovida viite eri tüüpi pokkeris.

Optibeti pokkeritubades saab kasutada unikaalseid mängusiseseid lisasid nagu Smart Hud, All-in Insurance, Run it Twise ja palju muud. Samuti on võimalik välja võta oma mänguajalugu ja -analüüs ning statistilised näitajad.

Pokkerifänn võib end GGNetworki hallatavates tubades turvaliselt tunda, sest ettevõte hoiab oma võrgustikus toimuval pidevalt silma peal, et garanteerida mängijatele kõrgetasemeline meelelahutus ning meeldiv mängukogemus.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Copy
Tagasi üles