Autosport: Tänaku uus meeskond on selgunud (4)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Eibner-Pressefoto / imago images / Eibner

Autospordiuudiseid kajastav veebileht Autosport teatas täna, et Eesti rallitäht Ott Tänak on tulevikuplaanid paika pannud. 31-aastane saarlane jätkab karjääri Toyota Gazoo Racingus.

Ott Tänaku edasine saatus on olnud pikalt meedias suureks jututeemaks. Nüüd tundub, et 2018. aastal M-Spordi meeskonnast Toyota tiimi suundunud eestlane on spekulatsioonid lõpetanud.

«Oleme päris tõsistes läbirääkimistes,» sõnas Tänak. «Langetan otsuse peagi. Sel teemal on pikalt juttu olnud ning oleks tore, kui saaksime selle Saksamaa etapi paiku selgeks.»

Uue lepingu osas andis kindlust juurde ka Toyota tiimijuht Tommi Mäkinen. «Sõitja seisukohast on praeguse meeskonna komplekt turvaline. Ta on autoga harjunud ning ei pea ümber õppima.»

Lisaks selgub Autospordi infost, et uueks hooajaks on tiimis koha teeninud ka 18-aastane soomlane Kalle Rovanperä. Kolmanda sõitja osas valitseb siiski teadmatus, sest Kris Meeke'i ja Jari-Matti Latvala jätkamine on ebakindel.

Mullu MM-sarja kolmanda kohaga lõpetanud «lendav eestlane» Ott Tänak liigub sel aastal kindlalt maailmameistri tiitli poole.

Järgmine ralli peetakse Saksamaal 22.-25. augustil.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles