Kontaveit: alati oleks saanud paremini minna, aga kaotasin ikkagi ühele paremale mängijale maailmas (2)

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: WARREN TODA / EPA

Eesti esireket pidi täna tunnistama maailma kolmanda tennisisti Karolina Pliskova paremust ja tunnistas, et Pliskova servid olid tema jaoks liiga head, kuid üldiselt jäi turniiriga rahule.

Kontaveit rääkis, et teises setis leidis ta oma energia, kuid Pliskova servid olid liiga tugevad ja täpsed. «Jäin kohe murdega taha, aga sain kiirelt tagasi murda ja hakkasin ise paremini servima ja mängima. Leidsin oma energia üles, aga tegelikult mul teises setis tema servide vastu enam lootust ei olnud. Ta servis väga hästi ja keeruline oli. Ta paigutas ja lõi seda väga täpselt ja hästi.»

Eestlanna ütles, et servid paranesid teises setis, sest ta leidis rütmi. «Ma arvan, et leidsin rütmi üles. Otseselt mu servil midagi viga ei ole, aga kindlus tuli teises setis.»

Kontaveit ütles, et treeneri väljakul käik oli abiks: «Eks see ikka aitab. Ma alustasin ise uimaselt ja esimene sett ei olnud väga üles köetud. Teises setis pärast tema väljakul käimist leidsin kohe energia ja sain selle murde vastu ning hakkasin ise ka paremini mängima.»

Eesti esireket asub uuesti võistlustulle järgmine nädal Cincinnatis ja hetkel mingeid eesmärke selleks seadnud ei ole: «Eks paistab. Võtan mäng mängu haaval ja tulemuse eesmärki ei oskagi seada. Eks see oleneb palju sellest, milline tabel on.»

Kontaveit tunnistas, et jäi turniiriga rahule. «Selle nädalaga olen rahul, sain paar head võitu ja mänge. Alati oleks saanud paremini minna, aga kaotasin ikkagi ühele paremale mängijale maailmas ja arvan, et ei tasu väga pettunud olla. Olen selle tennisega rahul, mida täna mängisin ja ootan juba uut nädalat.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles