Leclerc: pean muutma sõidustiili, et järgmistes sõitudes paremini hakkama saada

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Charles Leclerc.
Charles Leclerc. Foto: Federico Basile / IPA / IPA / PA Images

Vormel-1 sarja Ferrari tiimi sõitja Charles Leclerc sõnas, et peab aru saama, miks tema rehvid kuluvad kiiremini, kui tiimikaaslase Sebastian Vetteli omad ning tegema sellest vajalikud korrektuurid-

Hiljutisel Ungari GP-l kannatas Leclerc rohkem rehviprobleemide küüsis, kui Vettel ning kaotas sõidu lõpus rohkem kiirust, vahendab Autosport.

Leclerc oli suure osa sõidust kolmandal positsioonil, kuid Vettel jõudis tiimikaaslasele viimastel ringidel järele ning möödus temast, napsates endale viimase poodiumikoha.

Pärast sõitu ütles Leclerc, et ta «oli jälle silmitsi rehviprobleemidega», kuid nentis ka, et ta peab sellest mis iganes vahenditega võitu saama.

«Vettel teeb minust pikemal distantsil kindlasti midagi paremini,» rääkis Leclerc.

«Ma pean isiklikus plaanis mingisuguse lahenduse välja mõtlema. Ma olen rehvide kulumisega rohkem kimpus olnud, kui Vettel ning ma usun, et see tuleneb mu sõidustiilist.»

«Võib-olla sõidan ma hetkel liiga agressiivselt, niiet ma pean seda analüüsima ning muutma enda sõidustiili, et rehviprobleeme vähendada ja järgmistes sõitudes paremini hakkama saada.»

«Sel hooajal on juba paar korda olnud nii, et ma olen kvalifikatsioonis kiire, kuid võidusõidu lõpus hakkan kiirust kaotama.»

«Ma pean proovima leida õige tasakaalu enda sõidus, kuna võidusõidus võidetakse ikkagi punkte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles