Galerii. Kalju peatreener suure eurolahingu eel: valus kaotus kasvatas meie võidunälga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Roman Kožuhhovski
Roman Kožuhhovski Foto: Tairo Lutter

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju peatreener Roman Kožuhhovski on Euroopa liiga kolmanda eelringi korduskohtumise eel väga optimistlik ning usub meeskonna võimalustesse edasipääsuks.

Nõmme Kalju kaotas eelmisel nädalal peetud Euroopa liiga kolmanda eelringi avakohtumise Dudelange F91 meeskonnale seisuga 1:3. Sellest hoolimata võetakse kodusele Lilleküla staadionile kaasa oluline võõrsilvärav, mis võib saada lõpptulemuses määravaks. 

«Peamine ülesanne on vältida vigu, mida võõrsil tegime. Just enda värava lähtistel jäime kaitses hätta, püüame kindlasti keskendumist parandada. Üleminek kaitsest rünnakule saab olema ülitähtis,» sõnas Kožuhhovski.

Meeskonna valmisolek tähtsa kohtumise eel on väga hea ning motivatsiooniga ei tohiks probleeme olla. «Kaotus oli küll valus, kuid see kasvatas võidunälga. Tahtmise taha ei jää midagi,» jätkas Nõmme Kalju loots.

«Strateegilises mõttes jääb kõik enamjaolt samaks, kuid võrreldes eelmise mänguga peame ise rohkem ründama ja see nõuab tasakaalu leidmist,» lõpetas Kožuhhovski.

Nõmmekate tänane trenn Lillekülas:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles