Soome käsipalli tippklubi Riihimäe Cocks loobus Balti liigast

Margus Martin
, reporter
Copy
Riihimäe Cocksi heitlusi Balti liigas Põlva Serviti ega teiste meie tugevamate meeskondadega tänavu näha ei saa. Meeskond osaleb seevastu Euroopa käsipalli Meistrite liigas ning Soome meistri- ja karikavõistlustel.
Riihimäe Cocksi heitlusi Balti liigas Põlva Serviti ega teiste meie tugevamate meeskondadega tänavu näha ei saa. Meeskond osaleb seevastu Euroopa käsipalli Meistrite liigas ning Soome meistri- ja karikavõistlustel. Foto: Helin Potter

Balti liiga valitsev meister ja Soome käsipalli viimaste aastate valitseja Riihimäe Cocks, kelle abitreeneri kohustusi täidab Tapa juurtega Paavo Nelke, algaval hooajal Balti liiga kulda kaitsma ei hakka.

Cocks andis uudisest teada klubi kodulehe vahendusel. Põhjusena tõi Cocksi omanik Jari Viita välja asjaolu, et klubi ei leidnud ühist keelt Balti liiga juhtkonnaga. "Meie maailmavaated ei ühtinud koostööläbirääkimistel," lausus Viita.

Tema sõnul oli meeskond sunnitud oma poolehoidjate meelehärmiks juba eelmisel hooajal pidama kodumänge Eestis. Nüüd, mil Cocksil valmis uus, kaks ja pool tuhat pealtvaatajat mahutav kodusaal, ei ole Jari Viita ütlusel enam mõeldav mängida kodumänge Balti riikide pinnal, nagu neilt seni on nõutud. "Ma ei näe sellel mingisugust mõtet," lisas ta.

Riihimäe Cocks võistles Balti liigas üheksa aastat ja võitis selle aja jooksul kaheksa medalit. Võidukarikas teeniti neljal viimasel aastal, lisaks on meeskonnal ette näidata kolm hõbedat ja üks pronks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles