Kontaveit: tegin väga hea mängu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP / Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit alistas Cincinnati WTA turniiri avaringis endise maailma esireketi Angelique Kerberi 7:6 6:2 ja oli mängujärgses intervjuus Postimehele väga heas tujus ning rahul oma mänguga.

Anett Kontaveit asus kohe esimesest punktist Kerberile survet avaldama ning kuigi esimene sett oli väga pingeline, siis eestlannal oli kindel siht, mida tuleb võiduks teha. «Eesmärk oli täna kindlalt oma mängu peale suruda ning sain sellega hästi hakkama. Ma teadsin, et Kerber suudab väga head kaitsemängu näidata ja seega pidin oma võimalusi väga täpselt ja efektiivselt ära kasutama,» sõnas Kontaveit.

Kohtumise avasett oli siiski väga konarlik. Mõlemad naised murdsin järjepanu üksteise pallinguid ja kumbki naine ei suutnud korralikult servi käima saada. «Kohtumise algus oli minu serv kuidagi pehme ja ei saanudki alguses aru, milles asi võib olla, aga mängu sisse elades muutusin enesekindlamaks ning serv töötas väga hästi lõpuks,» jätkas eestlanna.

«Täna sai otsustavaks esimene sett. See tõstis mu enesekindlust ning tundsin ennast pingevabalt. Kuigi jäin kiires lõppmängus 3:5 kaotusseisu, siis teadsin, et miski pole kadunud ning mängisin punkti korraga ja see saavutas edu. Võibolla läks Kerberil ka tuju pärast kaotusseisu jäämist ka ära,» kirjeldas Kontaveit mängu tähtsamat hetke.

Tegemist oli kindlasti ühe Anett Kontaveidi karjääri ilusama mänguga ja ka eestlanna jäi ise oma tegutsemisega väga rahule. «Oli tähtis, et säilitasin kogu kohumise positviisuse ja hoian võitlusvaimu üleval. Tegin väga hea mängu,» lõpetas Eesti esireket intervjuu Postimehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles