Vendade konkurents: Murray’d lähevad Cincinnati tenniseturniiril vastamisi

Copy
Andy Murray vasakul ning Jamie Murray paremal.
Andy Murray vasakul ning Jamie Murray paremal. Foto: Geoff Burke / USA TODAY Sports

Briti tipptennisistid Andy (32) ja Jamie Murray (33) kohtuvad Cincinnatis paarismängu veerandfinaalis ning poolfinaali pääseb vaid üks neist. Vennad on ka üks kord varem pidanud üksteise vastu võistlema – 2015. aastal Monteralis.

Vennad Murray’d on tennist mänginud väga väikesest saati ning suurt rõhku pani spordile nende ema. Vendade sõnul on üksteise vastu mängimine väga raske ning õnneks on neil seda varem tulnud teha vaid ühel korral. Tol korral jäi peale Jamie Murray.

Nüüd aga kordub ajalugu taas ning Andy ja Jamie Murray on paaristurniiri veerandfinaalis teine teisel pool võrku. Andy Murray BBC-le: «Muidugi oleksin ma temaga pigem samal pool võrku. See on nõme, see ei ole ideaalne, aga me oleme ikkagi ka mängu lõpus vennad.»

Vanema venna Jamie Murray sõnul ei saagi ükski tennisist selleks valmis olla, et oma venna vastu mängida. «See on miski, millega me peame lihtsalt hakkama saama. See ei ole küll lihtne asi, mida läbi elada, aga see on vaid poolteisttundi meie eludest. Me saame sellest ilmselt üle,» ütles Jamie Murray BBC-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles