McGregorilt tutsu saanud vanahärra: ma ei tahtnud seda si..a juua! (2)

Postimees Sport
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: STEVE MARCUS / REUTERS

Hiljuti sattus järjekordsesse skandaali endine UFC võitlussarja superstaar Conor McGregor, kes ründas ühes Dublini baaris vanemat meesterahvast. Põhjus oli lihtne - Iirimaa rusikakangelane pakkus külalistele enda isiklikku viskibrändi, kuid erinevalt teistest ohver keeldus.

31-aastane McGregor mekkis 6. aprillil Marble Archi nimelises pubis Proper Twelve'i viskit ning otsustas seda ka teistele külastajatele pakkuda. Ta valas välja kolm klaasitäit ja asus märjukest laiali jagama, kuni järjekord jõudis hallipäise härrasmeheni, kes kuulsa vabavõitleja lahkusest eriti vaimustuses polnud.

McGregori poolt järgnes seejärel midagi väga ootamatut ja andestamatut. Iirlane lõi ohvrit vasaku käega näkku. Olukorrale reageerisid kiirelt ülejäänud juuresolijad, kes nimeka riiukuke baarist välja toimetasid.

Suurbritannia meedia sõnul on koleda vahejuhtumi põhjus lihtsamast lihtsam - obaduse saanud mees keeldus McGregori joogist. «Ma ei soovi seda si..a juua!» sõnas härra ning tagantjärele vaadates ei olnud enamaks vajagi.

Varemgi vägivaldse iseloomuga silma paistnud McGregorit ootab nüüd ees kohtutee. Teda süüdistatakse kehaliste vigastuste tekitamises. Lõplik süüdimõistev otsus langetatakse oktoobris, kuid üks on kindel, «The Notorius» hüüdnime kandva profivõitleja maine sai selle juhtumi valguses järjekordse mõruda põntsu.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles