Bottase asemel võib Mercedeses koha sisse võtta Ocon

Postimees Sport
Copy
Mercedese meeskonnas on kõik hästi ning Lewis Hamiltoni ja Valtteri Bottase duell võib hooaja lõpuni kesta, väidab Esteban Ocon.
Mercedese meeskonnas on kõik hästi ning Lewis Hamiltoni ja Valtteri Bottase duell võib hooaja lõpuni kesta, väidab Esteban Ocon. Foto: HZ/SIPA / HZ/SIPA

Mercedese ja Valtteri Bottase pikaaegne toetaja Antti Aarnio-Wihur teatas, et soomlase töökoht on ohus, kuna Esteban Oconil on palju sponsorraha lauale panna. 

Alates 2017. aastast F1-s Mercedese rooli keerav Valtteri Bottasel on vaja rohkem sponsoreid, et tema karjäär Saksamaa meeskonnas jätkuda saaks. Tema varasem suurtoetaja, Soome miljardär Antti Aarnio-Wihur otustas nii Bottase kui ka Mercedese toetamise lõpetada. 

Mercedese juht Toto Wolff otsustab Augusti jooksul, kellega ta plaanib edasi minna. Kas selleks saab olema praegune piloot Bottas või asendussõitja Ocon, seda ei osanud täpselt Aarnio-Wihur öelda. Ta lisas vaid, et Ocon saab tuua meeskonda vajalikke lisa miljoneid.

Küsimusele, kas ärimees ise ka Bottasele toeks uuesti hakkab, ei hakanud kindlat vastust ütlema, aga ta kindlasti kaalub seda. 

Juhul, kui Bottas peaks töö kaotama Mercedeses, siis on tal kindlasti võimalus liituda Renaulti või Haasi meeskondadega, kuid võidu peale sõidavad siiski vaid kolm - Mercedes, Ferrari ning Red Bull. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles