Kaia Kanepi kohtub täna esimeses ringis poolatari Magda Linettega

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Aaron Doster / USA TODAY Sports

Eesti tennisist Kaia Kanepi (WTA 83.) pääses otsustava võiduga New Yorkis Bronxi WTA tenniseturniiril põhitabelisse ning läheb täna esimeses ringis vastamisi poolatari Magda Linettega (WTA 80.).

Eestlanna ja poolatar kohtuvad täna New Yorgis Bronxis toimuval WTA turniiril, mille auhinnafond on 250 000 dollarit. Orienteeruvalt pidi Kanepi ja Linette kohtumine algama kell 21.30, kuid nende mängule eelnenud kohtumised mängiti kauem, kui planeeritud ning ilmselt saab Kanepi väljakule alles 22.30.

Kaia Kanepi alistas New Yorkis toimunud Bronxi tenniseturniiri eelringis Kanada tennisisti Eugenie Bouchardi 6:4, 3:6, 6:3 ja jõudis teise eelringi.

Teises eelringis kohtus Kanepi jaapanlanna Mayo Hibi'ga, kelle üle saavutas 6:3, 6:4 võidu.

Kvalifikatsioonimängude viimases voorus läks eestlanna vastamisi ukrainlanna Nadja Kitšenokiga, kellega kohtumine kestis kkas tundi ja 23 minutit. Kuigi avasetis võttis 7:6 võidu Kitšenok, siis teises setis domineers Kanepi ning võitis 6:1 ning viimase seti võit läks samuti Kanepile 6:2.

Viimase võiduga pääses Kanepi turniiri põhitabelisse ning läheb põhiturniiri esimeses ringis vastamisi Poola tennisisti Magda Linettega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles