Järelvaadatav: Eesti naiskond võttis tasavägises mängus Rumeeniaga vastu valusa kaotuse (1)

Postimees Sport
Copy

Eesti naiste võrkpallikoondis kohtub täna kell 19.00 Rumeenia naiskonnaga. Euroopa meistrivõitlusi kahe kaotusega alustanud koondisele on tänane kohtumine üks viimaseid võimalusi finaalturniiril punktiarve avada. Mängust teevad otseülekande Postimees ja Kanal 12.

Enne mängu:

Eile Horvaatia vastu esimese geimivõidu teeninud Eesti naiskond püüab täna kätte saada esimese mänguvõidu. Ülesanne ei saa olema lihtsate killast, sest Rumeenia on klassiga naiskond. Eile alistasid rumeenlannad 3:1 kodunaiskond Ungari, kellele Eesti avavoorus kindlalt 0:3 kaotas. Rumeenia omakorda jäi avavoorus 0:3 alla Hollandile.

Eesti koondise peatreener Andrei Ojamets iseloomustas tänast vastast järgmiselt: «Rumeenia on selle aasta hõbeliiga võitja. Nad mängivad väga kiiret mängu. Meil peab õnnestuma kõik ideaalselt, et neid võita.  Kindlasti on võit võimalik, aga peame vaimselt ja füüsiliselt veel rohkem pingutama kui eile.»

Rumeenia rünnakud toetuvad eelkõige kahele naisele. Senises kahes mängus on enim tõsteid saanud 184 cm pikkune diagonaalründaja Ioana Maria Baciu. Nurgaründajatest saab enim palli 19-aastane  ja 187 cm pikk Adelina Budai-Ungureanu.

Eesti võtmed Rumeenia vastu peituvad eelkõige heas servi vastuvõtus. Kui lisada kätte saadud pallingule ka hea kaitsemäng, tekib meil võimalusi. Vastasel juhul läheb väga raskeks.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles