Latvala WRC sõitjateturu olukorrast: asjad hakkavad liikuma siis, kui Tänaku leping on paigas

Christopher Krutto
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: PAU BARRENA / AFP

Toyota sõitja ja Ott Tänaku tiimikaaslane Jari-Matti Latvala pole veel järgmiseks hooajaks lepingut saanud, kuid tahab WRC-sarjas jätkata.

Latvala jaoks on hooaja algus kulgenud raskelt, kuid pärast suvepausi suutis ta Soome rallil saavutada kolmanda koha. Siiski on tema tulevik veel lahtine, sest praegune leping Toyotaga saab hooaja lõpus läbi.

«Saan nüüd kergema südamega minna sõitma. Aga Soome ralli on juba selja taga ja miski ei tule kergelt. Pean ennast uuesti üles ehitama,» vahendab Latvala sõnu rallit.fi.

Soomlane tunnistas intervjuus, et Toyota rallitiimi jaoks on kõige tähtsam Ott Tänakuga lepingu pikendamine. «Meeskonna jaoks on kõige tähtsam Tänaku leping. Asjad hakkavad liikuma alles siis, kui Ott on otsuse teinud. Kõik ootavad ja tahavad teada, mis Tänak otsustab. Seda jälgivad ka teiste tiimide sõitjad, kellel järgmiseks aastaks veel lepingut ei ole. Kõik hakkab liikuma siis, kui Tänaku leping on paigas,» sõnas soome rallisõitja.

Kuigi hetkel ei ole Latvalal veel lepingut taskus, soovib ta kindlasti järgmine aasta WRC-sarjas jätkata. «Ma tahan kindlasti jätkata. Olen teadlik enda olukorrast, sest mul oli väga raske hooaja esimene pool. Saksamaa ja Türgi rallid on minu jaoks äärmiselt tähtsad,» rõhutas soomlane.

Latvala hoiab hetkel sõitjate üldarvestuses 56 punktiga üheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles