Sordo Toyota huvist: 10 miljoni euro eest võiks ma Soome kolida elama küll

Christopher Krutto
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: PAU BARRENA / AFP

Hispaania meedia kajastas eelmine nädal, et Toyota rallitiimi juht Tommi Mäkinen on huvitatud praegusest Hyundai sõitjast Dani Sordost ja nüüd kommenteeris hispaanlane kuuljutte esimest korda.

«Minuga ei ole keegi sellest rääkinud, aga Hispaania meedias panin seda tähele küll,» kommenteeris Sordo kõlakaid Soome lehele rallit.fi

«See tegi mu väga õnnelikuks. Tore on teada, et tiimid on minust huvitatud. See näitab, et ma olen teinud head tööd. Ma pole Mäkineniga suhelnud ja seetõttu ei oska rohkem midagi öelda,» sõnas rallisõitja.

«10 miljoni euro eest võiks ma kümneks aastaks Soome kolida elama küll. Selline raha muudaks nii mõndagi,» ütles hispaanlane naljatledes.

«Nagu ma ültesin, kõigel on hind. Ma olen praeguse meeskonnaga väga rahul. Sõitmisest ei väsi ma kunagi, kuid kõik muu võib tekitada stressi. Konkurents on kõva ja rallis on lisaks sõitmisele veel palju tähtsaid asju. Vaimselt on see kurnav,» tunnistas Sordo.

Hispaanlane hoiab hetkel ralli MMi üldarvestuses 10. kohta 52 punktiga. Sordo tänavuse hooaja parim tulemus pärineb Sardiinia rallilt, kus tal õnnestus tänu Ott Tänaku (Toyota) ebaõnnele saada rallivõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles