PM Saksamaal. Hyundai boss tögas Mäkineni

Siim Kaasik, Bostalsee
Copy
Tommi Mäkinen (vasakul) ja Andrea Adamo.
Tommi Mäkinen (vasakul) ja Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai meeskonna pealik Andrea Adamo tögas Saksamaa ralli eel Toyota bossi Tommi Mäkineni, kuna talle meeldib rääkida sõitjatest, mitte Toyota aerodünaamilisest lahendusest.  

Eelmisel nädalal võis Hispaania meediast lugeda Mäkineni lauseid, millega soomlane kinnitas huvi praeguse Hyundai sõitja Dani Sordo vastu. «Ma olen Sordost väga huvitatud, ta on meie nimekirjas kõrgel,» ütles ta Marcale.

Hyundai bossi Adamo sõnul on Mäkinen tark mees, sest juhib sõitjatest rääkides tähelepanu kõrvale ühest teisest teemast. «Muidugi meeldib talle sõitjatest rääkida, sest siis ta ei pea aerodünaamikast rääkima,» viitas Adamo Toyota tagatiivale.

Nimelt teatas FIA Soome ralli ajal, et meeskondadel tuleb üle kontrollida masinate tagatiibade nõuetele vastavust ja teha vajadusel muudatused Türgi ralliks.

Tegelikult tegi Toyota vajalikud muudatused juba Saksamaa ralliks. «Tegime mõned väikesed muudatused. Põhimõtteliselt tegime mõttetut tööd. See tähendas meile lihtsalt ajakulu. Keegi tahtis meie elu keerulisemaks teha,» ütles Mäkinen Autospordile.

Mis aga puudutab Mäkineni huvi Sordo vastu, siis hispaanlasest rallimehe sõnul pole ta Toyotasse siirdumisest Mäkineniga rääkinud. «Lugesin sellest Hispaania meedias. Tore on teada, et tiimid on minust huvitatud. See näitab, et ma olen teinud head tööd. Aga ma pole Mäkineniga sellest rääkinud ja seetõttu ei oska rohkem midagi öelda,» sõnas rallisõitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles