Ott Tänak videointervjuus: Neuville on sama palju kodus, kui mina olin Soomes (4)

Siim Kaasik, Bostalsee
Copy

Ott Tänak lõpetas Saksamaa MM-etapi teise rallipäeva liidrina, kuid sellest hoolimata pole positsioon kindel, sest Thierry Neuville jääb temast maha kõigest 2,8 sekundiga. Ometi on saarlane senise sõiduga üldjoontes rahul.

«Tänane päev oli üleüldiselt üsna okei. Hommikune ring oli pisut rabe, kuid pealelõuna seevastu puhas - rütm ja sõit olid suht mõistlikud,» sõnas Tänak.

Väike ajavahe Thierry Neuville'iga Ott Tänakut ei üllata. «Raske oleks loota, et iga MM-rallietapp otsustataksegi juba esimesel päeval. Konkurents on tihe ja lihtsalt ei tule midagi. Ma usun, et Thierry on siin sama palju kodus, kui mina olin Soomes.»

Ogier' kaotuse osas tunnistab Saaremaalt pärit ralliäss, et iga eksimus sellises faasis loeb. «Ta on paar viga teinud, mis saab siin määravaks. Meie oleme suutnud vigu vältida ning sellest tulebki vahe sisse.»

Homme ootab võistlejaid ees pikk päev ja kurikuulus tankodroomi kiiruskatse. «Hommikused kaks ringi on metsas, mis sarnaneb suuresti tänasega. Pärast on katse sõjaväebaasis, kus tuleb olla ettevaatlik rehvidega. Eks näis, võidusõit läheb edasi ja tuleb samamoodi edasi suruda.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles