PM Saksamaal. Rallit juhtiv Tänak: pärastlõunastel katsetel hakkavad asjad muutuma

Siim Kaasik, Bostalsee
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ott Tänak ja Martin Järveoja on endiselt Saksamaa MM-ralli liidrid, kuid seda vaid viie sekundiga Thierry Neuville'i ees. Tänaku sõnul saavad pärastlõunased katsed huvitavad olema. 

«Meil oli hommikupoolikul ühtlaselt hea ja puhas sõit. Me anname endast parimat, oleme maksimumile nii lähedal, kui me vähegi saame. Peamine eesmärk on vigu vältida,» kinnitas Tänak hoolduspausile tulles. 

Vahe võrreldes hommikuga on küll 2,6 sekundi võrra suurenenud, kuid Tänaku sõnul ei sõltunud see väga temast endast: «Thierry tegi sõiduvea, sellepärast saime väikse vahe sisse. Me oleme terve hommiku väga võrdselt sõitnud.»

Nüüd suundutakse aga kuulsatele Panzerplatte katsetele, kus sõidetakse betoonistel ning küllaltki katkistel militaarteedel. Panzerplatte katsel on pikkust koguni 41,17 kilomeetrit. 

«Õhtused katsed pole lihtsad, pärastlõunal hakkavad asjad muutuma. Katsete olemus on täiesti teistsugune. Eks saab näha, kuidas meie asjad toimivad ja vastavalt sellele saame ka pingutada. Anname endast parima,» lausus Tänak. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles