Henn: tulevikku vaadates on vaja külma pead hoida

Postimees Sport
Copy
FC Flora vs Nõmme Kalju.
FC Flora vs Nõmme Kalju. Foto: Tairo Lutter

Täna pidasid Eesti jalgpalli Premium liiga 26. vooru keskse kohtumise Tallinna FC Flora ning Nõmme Kalju, mis lõppes tulemusega 1:1. Flora peatreeneri Jürgen Henni sõnul oldi esimesel poolajal liiga ettevaatlikud.

«Otseselt me mängus midagi valesti ei teinud, suutsime raske ülesande täita ehk Kaljule värava lüüa. Küll aga endi väiksest eksimusest lasime ühe tagasi lüüa,» sõnas Henn.

Floral oli mängu jooksul kasutada ohtralt kontrarünnakuid ning ka standardolukordi. Hennil oli selle kohta väga konkreetne vastus: «Vastane oli ees!»

«Kuigi meil oli väga tihti väljakul ülekaal, siis Kalju suutis enda väravat kaitsta suurte jõududega ning hingestatult.»

Kui esimesel poolajal oli mõlema meeskonna poolt pigem kompav mäng, siis teisel poolajal väljakule tulles tundus Flora justkui uuesti sündinud. Henni sõnul oli tegu teadliku muutusega.

«Tundsin, et esimesel poolajal mängisime liiga ettevaatlikult ning teise poolaja esimese paari minutiga leidsime küll vajalikud skoorimiskohad üles, kuid ei suutnud piisavalt hästi realiseerida.»

Küsimusele, et mis on alles jäänud kümne Premium liiga vooru jooksul kõige tähtsam ning määravam asi, vastas Henn, et külma pead on vaja hoida.

«Oma mängu on vaja mängida ja keskenduda enda tugevamatele külgedele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles