Evans Türgis ei võistle ja naaseb Walesis (3)

Christopher Krutto
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: REPORTER IMAGES / EPA

M-Sporti tänavuse hooaja esisõitja Elfyn Evans Türgis ei osale ja naaseb WRC karusselli Walesi rallil.

Evans sai vigastada juuli keskel Rally Estonial, kui maandus õnnetult hüppest. Seetõttu on tal vahele jäänud juba nii Soome kui ka Saksamaa rallid. Nüüd kinnitas M-Sport, et uelslane jätab ka Türgi ralli vahele ja astub tagasi võistlustulle Walesi rallil.

«Ma olen koos spetsialistidega näinud vaeva ja olen väga õnnelik, et olen Walesi ralliks terve ja saan sellest osa võtta,» oli Evans õnnelik. «Kodu pinnal võistlemine on eriline tunne ja seda rallit ootan ma iga aasta kõige rohkem. Siin sain ma karjääri esimese võidu ja fännide toetus on hämmastav.»

Uelslane ütles, et soovib enne autosse istumist teha täieliku paranemise ja riske ei võta. «On tähtis, et ma oleks 100 protsenti terve enne tagasitulekut ja seetõttu pean Türgi vahele jätma. Kuigi see on frustreeriv, usaldan ma eksperte. Tahan tagasi tulles jätkata sealt, kust lõpetasin - võisteldes hooaja viimases osas parimate kohtade eest.

Evans hoidis enne vigastust MM-sarjas neljandat kohta, kuid on pärast kahte vigastuse tõttu vahele jäetud etappi langenud kuuendaks. Punkte on tal praegusel hooajal kogunenud 76. 

Järgmine MM-ralli sõidetakse Türgis 12.-15. september ja rallit saab Postimehest jälgida otsepildi ja -blogi vahendusel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles