Tipphetked: Tammeka pidi tunnistama Nõmme Kalju paremust

Tartu Postimees
Copy
Tammeka pidi seekord vastaste paremust tunnistama.
Tammeka pidi seekord vastaste paremust tunnistama. Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste 27. voorus jäi Tartu JK Tammeka koduväljakul 1:2 alla valitsevale Eesti meistrile Nõmme Kaljule.

Tamme staadionil 726 pealtvaataja silme all peetud kohtumist asus juhtima kodumeeskond, kui 41. minutil lõpetas kiire rünnaku väravaga Tammeka kapten Tauno Tekko.

Teisel poolajal sai aga kahel korral oma tahtmise Kalju, kui 61. minutil oli täpne Vladislav Homutov ja 11 minuti hiljem Mikk Reintam ning kuna Tammeka oma võimalusi ära realiseerida ei suutnud, kirjutas Kalju tabelisse 14. võidu ja Tammeka 12. kaotuse.

Tauno Tekko tõdes kohtumise järel soccernet.ee teleülekandele antud intervjuus, et parema õnne korral võinuks nad Kaljut ka võita. «Ma ei tea, kas [meile löödud] väravad tulevad lihtsalt, aga halb tunne jääb sisse,» ütles Kalju vastu ründava poolkaitsjana tegutsenud Tekko.

Liigatabelis hoiab Tammeka 33 punktiga endiselt 5. positsiooni, kuid Narva Trans kuuendana jääb neist maha vaid ühe punktiga. 51 punkti kogunud Kalju on neljas.

Koondisemängude tõttu tuleb liigasse nüüd kahe nädala pikkune paus, järgmises voorus sõidab Tammeka 15. septembril külla tabeli punasele laternale Maardu linnameeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles