Paide ja Flora leppisid võitlusliku viigiga, Vassiljev pidi vigastuse tõttu mängust varakult lahkuma

Postimees Sport
Copy
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskonna ridades skoorisid täna nii Konstantin Vassiljev (keskel) kui ka Erik Sorga.
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskonna ridades skoorisid täna nii Konstantin Vassiljev (keskel) kui ka Erik Sorga. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Paides mängisid Eesti Premium liiga 26. vooru kohtumises läksid vastamisi kohalik linnameeskond ning tabeliliider Tallinna Flora. Kumbki meeskond oma paremust maksma panna ei suutnud ning nii lepiti 1:1 viigiga.

710 pealise publikumi ees mänginud Paide ja Flora alustasid kohtumist üsnagi võrdselt. Skoori suutis avada kodumeeskond Paide, kui 26. minutil lõi värava äärekaitsja Karl Mool. 

Olukord muutus Flora jaoks 32. minutil veelgi keerulisemaks, kui reie vigastuse tõttu pidi väljakult lahkuma Flora rünnakute mootor Konstantin Vassiljev. See on ka murekoht Eesti koondise jaoks, kes koguneb juba homme EM-valikmängudeks. 

Teisele poolajale tuli siiski tormikamalt peale tallinlased, kes said oma viigivärava ka, kui keskkaitsja Marten Kuusk 56. minutil palli Paide väravasse toimetas. 

Ehkki mõlemal meeskonnal oli edasise mängu jooksul mitmeid võimalusi, siis väravalisa mäng enam ei saanud. 

Flora kaotas küll punkte, kuid on sellegi poolest 26 mänguvooru järel liidripositsioonil 63 punktiga, edestades Levadiat 3 ja tänast vastast Paidet 7 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles