Cagliari fänne süüdistatakse jälle rassistlikus käitumises

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Inter tähistab Romelu Lukaku võiduväravat.
Inter tähistab Romelu Lukaku võiduväravat. Foto: FABIO MURRU / EPA

Milano Inter alistas eile Itaalia kõrgliigas võõrsil 2:1 Cagliari. Interi võiduvärava löönud Romelu Lukaku sai aga kodufännide rassistliku käitumise osaliseks.

Inter läks kohtumist 27. minutil Lautaro Martinezi väravast juhtima, kuid Joao Pedro viigistas 50. minutil seisu. Mängu võiduvärava lõi 72. minutil penaltist Lukaku.

Pärast Belgia koondise ründaja tabamust hakkasid Cagliari fännid tegema Lukaku suunas ahvihäälitsusi. Tegu pole kaugeltki esimese sarnase juhtumiga Cagliari fännide poolt.

Matši järel mainis juhtunust ka Interi kaitsja Milan Skriniar. «Sellistel asjadel ei tohi jalgpallis kohta olla!»

Inetu intsidendi kohta küsiti kommentaari ka Interi peatreenerilt Antonio Contelt: «Pingi pealt ei kuulnud ma midagi. Kuid vastab tõele, et Itaalias on jalgpallipublikut vaja rohkem harida.»

Eelmisel hooajal leidis sarnane juhtum aset Juventuses mänginud Moise Keani ja Cagliari fännide vahel. Toona võttis skandaal hoopis suuremad mõõtmed pärast seda, kui Juventuse peatreener Massimiliano Allegri ja kaitsja Leonardo Bonucci ütlesid, et vähemalt osaline süü oli ka Keanil, kes ei oleks tohtinud oma väravat tähistada selliselt, nagu ta seda tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles