Bø jaoks sattus hooaja tähtsaim kuu ilusa põhjuse pärast ohtu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Johannes Thingnes Bø.
Johannes Thingnes Bø. Foto: PETTER ARVIDSON / imago images / Bildbyran

Norra laskesuusataja Johannes Thingnes Bø soovib igal juhul viibida oma lapse sünni juures, mis võib tähendada, et ta jätab kõik jaanuaris peetavad võistlused vahele.

Jaanuar on laskesuusatamises aga tihe kuu, sest MK-sarjas peetakse kolm etappi. Samuti on jaanuar ettevalmistuse mõttes oluline kuu, pidades silmas 13. veebruaril algavaid maailmameistrivõistlusi.

Mõistagi on Bø kõigest sellest teadlik, kuid ta väärtustab oma poja sünni juures olemist rohkem kui sporti. «Ma väga tahan tema sünni juures olla. Ma pean jaanuari plaanid ümber tegema,» kinnitas Bø.

Kui Bø jätkabki kogu jaanuarikuu vahele, tähendab see, et ta loobub kokku üheksast MK-stardist. «Jaanuar on laskesuusatamise tihedaim kuu. Mul on kahju sellest eemal olla, aga kui võrdlen seda lapse sünniga, siis sel pole tegelikult väga vahet.»

«Jaanuaris on minu jaoks tähtis ainult üks. Kindlasti erineb minu MMi ettevalmistus varasematest. Ka konkurentidel on huvitav. Nad ju ei tea, kas olen kodus kõvasti treeninud või hõljunud roosades pilvedes,» naljatas 26-aastane laskesuusataja.

View this post on Instagram

Bye ????

A post shared by Hedda Dæhli Bø (@heddaehlibo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles