Alexis Sanchez: ma ei kahetse Manchester Unitediga liitumist

Postimees Sport
Copy
Alexis Sanchez.
Alexis Sanchez. Foto: IAN KINGTON / AFP

Manchester Unitedist Interisse laenule suundunud Alexis Sanchez kinnitas, et ei kahetse Unitediga liitumist sugugi. 

«Olen endiselt väga rahul sellega, et ühinesin Manchester Unitediga. Olen seda alati öelnud. See on siiski klubi, mis võitis Inglismaal kõik mis võita andis,» lausus Interisse laenule suundunud Sanchez BBC-le.

2018. aasta jaanuaris saabus Sanchez Arsenalist Unitedisse, kuid ennast põhikooseisu tal lõplikult murda ei õnnestunud ning 45 mänguga sai ta kirja vaid viis väravat. Selleks hooajaks läks 30-aastane Sanchez laenule Milano Interisse.

«Ma nautisin ma aega ka Arsenalis – kui sinna läksin oli kõik fantastiline, aga United oli sel ajal juba kasvamas taas klubiks, kes soovis tiitleid võita. Nad ostsid selleks mängijad kokku ja mina tahtsin nendega liituda ja kõike võita. Ma ei kahetse, et Unitediga liitusin,» lausus Sanchez.

Siiski ei suutnud Tšiilist pärit ründaja ennast Unitedis täielikult põhikoosseisu mängida: «Ma olin ka Unitedis õnnelik, aga ma tahan mängida ja vajan mänguaega. Kui nad mind väljakule panid, andsin endast alati maksimumi. Vahest tegin ühes kohtumises pea terve mängu kaasa ja järgmises platsile ei pääsenudki. Ma ei tea miks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles