Jalgpallikoondise peatreener: Kostja on paranenud ja mänguks valmis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy

Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Karel Voolaiu sõnul on kõik koondise mängijad sealhulgas Konstantin Vassiljev valmis homme Valgevene vastu väljakule jooksma.

«Hetkel on kõik terved. Kostja on paranenud planeeritult ja on mänguks valmis,» kinnitas peatreener.

Valgevene vastu on koondise eesmärk saada tabelisse kirja esimesed võidupunktid. Millise plaaniga võit koju jäetakse? «Meil on kindel mänguplaan. Oleme treeningutel teinud praktilisi harjutusi, et see mänguplaan mängijateni viia. Selleks, et mängu võita, peame olema palliga väga head, üleminekutel tugevad ning kaitses kindlad. Millisel faasil kõige suurem rõhk on, näete homme,» jätkas Voolaid.

Koondise mängija Karol Metsa sõnul valitseb meeskonnas enne valikmängu mõnus õhkkond. Mängijatel on nägu naerul ning oodata on võitluslikku mängu. «Oleme tabelis analoogses situatsioonis ehk stardime samalt platvormilt. Tuleb võitluslik ja võrdne mäng,» ennustas ta.

Selles koondiseaknas on meeskonna juures tagasi ka kapten Ragnar Klavan. «Ta on meie jaoks oluline mängija ning muudab kaitseliini enesekindlamaks,» selgitas Mets kapteni mõju koondisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles