Peatreener Cretu: saime väga hea kontrollmängu

Carl-Robert Puhm
Copy
Eesti - Bulgaaria.
Eesti - Bulgaaria. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis kaotas EM-finaalturniir eel peetud viimase sõpruskohtumise tugeva Bulgaaria vastu 1:3 (16:25, 25:21, 21:25 26:28). Rahvuskoondise peatreener Gheorghe Cretu kaotusest väga löödud polnud, rõhutades mängu tähtsust hea ettevalmistusena.

«Bulgaaria on tugev vastane. Kvaliteedilt kindlasti parem meeskondadest, kellega me seni mänginud olime. Mul on väga hea meel, et saime nii hea vastase enne finaalturniiri Tallinnasse tuua, tõi peatreener esile.

Cretu sõnul ta mänguga päris rahule ei jäänud, aga meeskonna hetkeseis hea. «Esimese geimiga ma rahul ei ole. Näitasime seal vastase vastu liiga suurt austust. Isegi, kui nad lõid väga head servi, oleksime pidanud oma asju paremini tegema. Pooled nende punktid tulid meie vigadest. Üldiselt, aga olen meeskonna hetkeseisuga rahul. Tänan alaliitu, kes võimaldas meile väga head treeningtingimused ja taustajõud. Oleme saanud teha väga hea ettevalmistuse.»

Cretu sõnul ei ole mehed veel tippvormis, aga hetkel ei peagi veel parimas hoos olema. «Vorm koguneb mäng-mängult. Hea on, et me polegi veel tippvormis, sest õiged mängud on alles ees. Pean tõdema, et täna ei olnudki eesmärk tegelikult kõike välja panna,» täpsustas rumeenlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles