VIDEOD Piletid müügis! 20 aastat Simple Sessionit ehk vaata retroklippidest, kuidas aeg rattal ja rulal lendab

Elu24
Copy
Rulataja Jake Wooten USAst SS19
Rulataja Jake Wooten USAst SS19 Foto: Teddy Morellec / La Clef

Müügile tulid piletid 8. ja 9. veebruaril 2020 Saku Suurhallis toimuvale globaalse haardega elamusspordifestivalile Simple Session. 

Maailma tipptegijad Tallinna ühe katuse alla toov suurvõistlus toimub juba 20. korda ning tähistab sellega ühtlasi Eesti rula- ja BMX-kultuuri 20. sünnipäeva.

Meenuta viimast 20 aastat linnulennult montaažist, mis viib sind läbi aastate 2000 kuni 2019:

Aastal 2000 Tartus vendade Risto ja Mario Kalmre ning Piret Kulli eestvedamisel alguse saanud ning tänaseks Eesti stabiilselt maailma ekstreemspordikaardile kinnitanud Simple Session on läbi aastate Eestisse toonud praktiliselt kõik rula- ja trikirattaspordi nimekaimad tegijad (tänavu külastas võistlusi koguni rulalegend Tony Hawk) ning kasvatanud üles juba paar põlvkonda kohalikke talente. Tegu saab olema ka korraliku soojendusega suvel ees ootavateks Tokyo 2020 olümpiamängudeks, mille programmi BMX ja rulasport esmakordselt kuuluvad. 

«Freestyle-tänavaspordialade olümpiamängudele jõudmine on kindlasti kirsiks tordil Simple Sessioni 20-aastasele ajaloole. Oleme aastaid uskunud, et ühel hetkel see juhtub ning rõhutanud rula- ja BMXi sportlikku aspekti, püüdes innustada noori end pühendama ja proovile panema. Meie suurim unistus oleks mõnd Simple Sessionil üles kasvanud noort kunagi värviliste rõngaste all Eestit esindamas näha,» sõnas Simple Sessioni üks peakorraldajatest Mario Kalmre. «Soovime juubeliaastal avaldada tänu kõikidele, kes on Simple Sessionit aastate jooksul toetanud, korraldada aidanud, kajastanud ja külastanud – üheskoos oleme jõudnud siia, kus me oleme. Täiskäigul edasi!» lisas Kalmre.

Ekstreemimaailma talvisest suursündmusest võtavad 20. juubeli puhul osa ligikaudu 150 oma ala tippu 35 riigist, tehes sellest planeedi kõige rahvusvahelisema ekstreemspordisündmuse. Kohal on kümneid X-Mängude kuldmedaliste, maineka Dew Touri võitjaid, maailmameistreid ning eelmiste aastate Simple Sessionite võitjaid. 

Võistlused lööb lahti laupäev, 8. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi. Pühapäeval, 9. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia. Saku Suurhalli kerkib võistluste ajaks unikaalne ja hiigelsuur võistluspark, mis ühendab mõlema võistlusala väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks. Publikut ootavad kohapeal lisaks kaasaelamisnaudingule ees veel terve hulk põnevaid ajaviitetegevusi, milles kaasa lüüa. Lisaks saadab Simple Sessionit taaskord neli päeva vältav peo- ja kontsertnädalavahetus. 

Esimestele kiirematele on kahe päeva festivalipass piiratud koguses (ainult 150 piletit!) saadaval eriti soodsa erihinnaga 19 eurot. 

Seejärel on festivalipassid aasta lõpuni saadaval hinnaga 28 eurot (päevapilet laupäeval 18 ja pühapäeval 22 eurot). Peredele soodustused, lastele vanuses kuni 6 eluaastat (k.a) on sissepääs tasuta. Saadaval ka eksklusiivsed VIP-piletid (hinnaga 199€).

Festivalipassid ja päevapiletid on müügil Piletilevis.

Vaata lisa Facebookist ja Simple Sessioni kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles