PSG soovib Neymarist vabaneda niipea kui võimalik

Postimees Sport
Copy
Brazil forward Neymar (10) celebrates with Dani Alves (13) and Richarlison (9) after scoring the second goal of his team during the second half of an international friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (David Santiago/Miami Herald via AP)
Brazil forward Neymar (10) celebrates with Dani Alves (13) and Richarlison (9) after scoring the second goal of his team during the second half of an international friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (David Santiago/Miami Herald via AP) Foto: David Santiago / AP

Äsja sulgusid üleminekuaknad jalgpalliklubide jaoks, kuid vaevalt nädal hiljem on tõusnud jälle teemaks Brasiilia superstaar Neymar ning tema üleminek Pariisi Saint-Germain'ist. 

Prantsusmaa jalgpallimeister PSG soovib oma tähtmängijast vabaneda juba jaanuaris, et taastada meeskonna sisekliima, mis on hetkel kõikuma löönud. Hetkel on palju lahkarvamusi mängijate ja ametnike hulgas ja lihtsam on Neymar lihtsalt maha müüa. 

Talle asuvad jahti pidama Hispaania suurklubid Madridi Real ja Barcelona, kes mõlemad sooviksid tähte oma ridades näha. Mitmete allikate sõnul oli brasiillane juba mõlema klubiga ka isiklikus plaanis kõik kokkuleppinud, kuid üleminekusummas tekkisid lahkhelid. 

Värskelt vigastusest taastunud Neymar viibib hetkel Lõuna-Ameerikas, kui Peruus läheb Brasiilia vastamisi kohaliku koondisega. Mõned päevad tagasi suutis 27-aastane pallivõlur ka 2:2 viigimängus Columbia vastu skoori teha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles