PM Hollandis. Rait Rikberg videointervjuus: ma ei hakka ütlema, et läheme Poolat võitma

Copy

Homme EM-finaalturniiri alustava Eesti võrkpallikoondise libero Rait Rikberg tõdes pärast esimest saalitreeningut Rotterdamis, et meeskonna eesmärgid on kõrged ja homsesse avamängu Poolaga tuleb suhtuda kaine mõistusega.

«Alles hommik, pulss veel väga kiiresti ei löö!» naeris 37-aastane Rikberg pärast Eesti meeskonna esmatutvust 6000 pealtvaatajat mahutava mängupaigaga, kus järgmisel aastal peetakse ka Eurovisioni lauluvõistlus. «Aga hall on vinge ja kindlasti tuleb samasugune ka terve turniir. Lisaks pikk ja raske. Tore on siin olla, oleme ootusärevad.»

«Päris keeruline öelda, millisele tulemusele me läheme. Küll aga olen kindel, et oleme enda sajaprotsendilisele vormile päris lähedal. Ükskõik, mis tulemus siis lõpuks tuleb – see saabki olema meie õige tulemus. Aga eesmärgid on meil kõrged,» mõtiskles kogenud pallur koondise võimaluste üle.

Homses avamängus tuleb Eestile vastu mitte ainult meie alagrupi, aga terve EMi suursoosik Poola. «Paneme ikka täiega, aga ma ei hakka ütlema, et läheme Poolat võitma. Usun, et tuleb väga lahe soojendusmäng, kus tulemusel ei ole nii suur kaal ja saame vabalt oma asju teha. Meil ei ole kohustusi ega pingeid. Sama näeme kindlasti täpsemalt, millises seisus oleme,» vaatas Rikberg duellile maailmameistriga.

Postimees.ee ja Kanal 12 näitavad kõiki Eesti meeskonna mänge otseülekandes. Reedene kohtumine Poolaga algab Rotterdamis kell 18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles