Magusad fotomeenutused: vaata, kuidas SK Tapa suges käsipallis HC Tallinna

Copy
Tapa käsipallimeeskonna hingestatud mäng tõmbas kohaliku publiku tribüünil nii käima ja koos meeskonnaga endast kõike välja panema, et saalis nappis hapnikku.
Tapa käsipallimeeskonna hingestatud mäng tõmbas kohaliku publiku tribüünil nii käima ja koos meeskonnaga endast kõike välja panema, et saalis nappis hapnikku. Foto: Ain Liiva

Neljapäevaõhtune suur käsipallivaimustus pole Tapal senimaani vaibunud, ent on ka põhjust rõõmsalt nädalavahetusele vastu minna ja toimunut meenutada.

Spordiklubi Tapa juhatas Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste avavooru sisse üllatusvõiduga HC Tallinna üle, lüües pealinlasi minimaalse 21:20 paremusega.

Seejuures väärib märkimist, et Tapa meeskond oli pidanud sama vastasega mängides lahkuma kaotajana väljakult kõigis kaheksas eelnevas omavahelises kohtumises. HC Tallinn on mulluste meistrivõistluste teise koha omanik ning valitsev Eesti karikavõitja.

Hooaeg tõotab põnevust, sest pealinnaklubi loositi tapalastele ka selle aasta käsipalli karikavõistluste esimese ringi vastaseks.

"Võidus oli kaks põhipõhjust," rääkis eilsele võidumängule tagasi vaadanud SK Tapa treener Elmu Koppelmann. "Esiteks vastased ilmselgelt alahindasid meid ja ei uskunud, et suudame sellist mängu mängida. Teine suur põhjus on see, et Kolka [väravavaht Mikola Naum] aitas meid, kui meil lekkima hakkas."

Koppelmann tõdes, et kodumeeskonna pusle või mängupilt on veel kaugel loodetust. "See pilt oli ikka päris kole, aga polnud midagi teha. Vahetad mehi ja proovid rotatsiooni korras igat tükikest, kas see sobib sinna või ei sobi, ning võtad järgmise. Pead olema nagu numismaatik, kes vaatab, kas saab lõpuks seeria kokku või ei saa," kõneles juhendaja. "Aga paat pidas ja olime võitu väärt. Meie tahtmine oli suurem."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles