Mercedese boss: Vettel on liiga hea, et teda maha kanda

Postimees Sport
Copy
Mercedese meeskonna boss Toto Wolff.
Mercedese meeskonna boss Toto Wolff. Foto: Hasan Bratic/SIPA / Hasan Bratic/SIPA

Mercedese vormelitiimi pealik Toto Wolff sõnas Itaalia Grand Prix järel, et Sebastian Vettelit on veel vara maha kanda, sest temas on olemas piisavalt oskusi ja võimeid.

Samal ajal, kui Vetteli tiimikaaslane Charles Leclerc võidutses Ferrari mõistes kodukamaral, siples sakslane raskustes. Seitsmendal ringil tegi vanameister enda masinaga pirueti. Rajale naastes jättis ta märkamata Lance Strolli ja Pierre Gasly, kes sõitsid kokkupõrke vältimiseks teelt välja. Tol hetkel neljandal positsioonil olnud Vettel langes automaatselt pingerea lõppu.

Kui enamik inimesed spekuleerivad sakslase jätkamise osas Ferraris, on Mercedese boss Wolff kindel, et praegu pole õige aeg selliste mõtete arutamiseks. «Ütlen teile vaid üht - ärge kandke teda maha,» sõnas 47-aastane austerlane.

«Ta on neljakordne maailmameister. Parimate ja heade vormelisõitjate vahe on see, et esimesed suudavad raskel momendil püsti tõusta ja edasi võidelda. Tal on olnud hunnik ebaõnnestunud võidusõite ning nüüd saab määravaks oskus sellest välja tulla.»

«Ma olen täiesti kindel, et ta saab sellega hakkama,» lõpetas Toto Wolff mõttearenduse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles