Ronaldo vägistamissüüdistustest: ma tundsin piinlikkust

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Alfredo Falcone - Lapresse.Alfre / ZUMAPRESS.com

Torino Juventuse jalgpallimeeskonna staar Cristiano Ronaldo rääkis esmakordselt avalikult endaga seotud vägistamisskandaalist. Lisaks rääkis ta emotsionaalses intervjuus ka oma isast, kes 2005. aastal suri. 

Ameeriklanna Kathryn Mayorga väitis mullu, et Ronaldo vägistas ta Las Vegase hotellitoas 2009. aastal, kuid Juventuse ründaja on süüdistusi algusest peale tagasi lükanud. Sel aastal kinnitati, et Ronaldo on süüst puhas ning juhtumi uurimine lõpetati.

«Ma tundsin piinlikkust. Nad üritavad sinu väärikusega mängida. See on väga-väga raske. Mul on oma tüdruksõber, mul on oma perekond ja lapsed. Kui nad mängivad sinu aususega, siis on see väga halb ja raske,» vahendab BBC Ronaldo mõtteid.

Ronaldo rääkis ka oma tunnetest seoses isaga: «Mul on kahju. Ma olen maailma parim, aga tema ei näe seda. Ta ei näe, kuidas ma oma auhindu saan. Kogu mu perekond ja ka mu poeg näeb seda, aga isa ei näinud.»

Isa suri, kui Ronaldo oli vaid 20aastane. «Ma ei tea väga oma isast midagi. Tal oli probleeme alkoholiga ja ma ei ole temaga väga korralikult vestelnudki. See oli minu jaoks väga raske.»

Juventuses mängiv Ronaldo on oma karjääri jooksul valitud viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles