Tartu abitreener Kandimaa: meil algab hooaeg play-off'iga

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis.
Eesti-Läti korvpalliliiga hooaega tutvustav üritus Kalevi spordihallis. Foto: Remo Tõnismäe

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnal on abitreener Toomas Kandimaa sõnul eeloleval hooajal kõrged sihid, nii koduses kui ka Eesti-Läti liigas soovitakse jõuda kõrgele, lisaks esineda korralikult FIBA Europe Cupil.

Kui enamik klubisid saab praegu öelda, et ees ootab pikk hooaeg ja veel on aega atra sättida, siis tartlastele niisugust võimalust ei anta. «Ambitsioonid on meil olemas, ilma pole mõtet sporti teha. Et eurosarjas osalemisega vahepeal vahe sisse jäi, tähendas see tagasiminekut. Tartu meeskond peaks pidevalt Euroopas mängima. Tõsi, see tähendab ka, et sisuliselt algab meie hooaeg play-off'iga,» arutles Kandimaa.

Tartu alustab FIBA Europe Cupi kvalifikatsioonist, järgmisse ringi pääseb kahe mängu (kodus ja võõrsil) summas ning seetõttu saabki rääkida kui play-off'ist. Avaringi vastane on Joensuu Kataja, matši esimene kohtumine peetakse 2. oktoobril Tartus.

Mõni päev tagasi liitus Tartu meeskonnaga kogenud leedulasest tagamees Martynas Mažeika, kellega sõlmiti kuu aja pikkune leping. Kandimaa sõnul räägiti ka kontrahti pikendamisest hooaja lõpuni, kui klubi Mažeika esitustega rahule jääb.

Kas hooaja alguseni jääva kümmekonna päevaga jõutakse Mažeika meeskonda sulatada? «Loodame. Aega võiks alati rohkem olla. Üldjoontes oleme meeskonnaga suvest saati tehtud töö mahuga rahul. Nüüd oleks vaja, et tehtud töö hakkab väljakul paremini välja lööma,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles