Kalev/Cramo teenis esimese kontrollkohtumise võidu

Postimees Sport
Copy
Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Eero Vabamägi

Eesti korvpalli meistermeeskond Kalev/Cramo teenis esimese hooajaeelse võidu, kui kontrollkohtumises alistati Soome meeskond BC Nokia 86:47. 

Kohtumine algas Kalevi spordihallis täiesti võrdselt ning väga kompivalt. Mõlemad meeskonnad patustasid möödavisete ja pallikaotustega. Kodumeeskond Kalev/Cramo asus siiski esimese veerandi järel 16:13 juhtima. 

Teine veerand kulges kalevlaste domineerimisega ning edu kasvas kahekohaliseks. Riietusruumi mindi Eesti meeskonna 37:22 eduseisus. Poolaja parimateks olid Aigars Škele 10 ja Martin Paasoja 8 punktiga. 

Poolajapausilt tulid kalevlased hoopis teise meelestatusega ning Soome meeskonnale ei antud enam mingit võimalust. Kui kolmanda veerandi lõpuks oli tablool Kalevi kasuks numbrid 58:34, siis kohtumise lõpp oli väga ühe poolne ning Kalev kindlustas võidu 86:47. 

Eesti meistri parimana viskas Janari Jõesaar 19 punkti. Teda toetasid Martin Paasoja 16 ja Aigars Škele ning Kristjan Kitsing võrdselt 14 punktiga. BC Nokia edukaim oli Daniel Dolenc 17 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles