Legend Murray: oleks naiivne arvata, et naasen kunagi tippu

Postimees Sport
Copy
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: Elena Leoni/Capital Pictures / EL/Capital Pictures

Kahekordne Wimbledoni tenniseturniiri võitja Andy Murray sõnul on põhimõtteliselt võimatu jõuda tagasi kunagiste tippaegade tasemele, mis olid enne tõsist puusavigastust.

Britt käis selle aasta jaanuaris operatsioonil, mis päästis suuresti tema edasise karjääri. Pärast seda tegeles tennisist intensiivse taastumisega, et suurtele areenidele naasta. Imeline comeback toimus juunis, kui mees osales Queens Clubi turniiril paarismängude arvestuses.

Olenemata tagasitulekust ei loo Murray püüdmatuid illusioone. «Ausalt öeldes ei oota ma enam, et tõusen parimate päevade tasemele,» sõnas 32-aastane britt. «Iseenda petmine oleks pisut rumal ja naiivne.»

«Olen võimeline võistlema kõrgetasemelistel võistlustel, kuid ma pole kindel, kas füüsiline pool suudab konkureerida tipptasemel vastastega. Mul on veel pisut võimeid üle, eks kui areng jääb seisma, tuleb maha istuda ja tuleviku peale mõtlema hakata,» lisas Murray. 

Karjääri lõpetamisele sportlane siiski veel ei mõtle. «Kuniks valud mind segama ei hakka, üritan tennist edasi mängida ning nautida,» lõpetas 2012. aasta US Openi tšempion.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles