Isa ja poeg veedavad kvaliteetaega võrrivõistlustel

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kuigi külgkorviga võrr meenutab väliselt pigem krossimootorratast kui sääreväristajat, on see krossitsiklist ikkagi väiksem ning seda veab vaid 80-kuupsentimeetrine mootor. Laksaared sõidavad nii, et isa Endel hoiab lenksu ja poeg Agu aitab korvis kallutada.
Kuigi külgkorviga võrr meenutab väliselt pigem krossimootorratast kui sääreväristajat, on see krossitsiklist ikkagi väiksem ning seda veab vaid 80-kuupsentimeetrine mootor. Laksaared sõidavad nii, et isa Endel hoiab lenksu ja poeg Agu aitab korvis kallutada. Foto: Margus Ansu

Punnvõrrid ehk abimootoriga jalgrattad on meie tänavapildist pea täielikult kadunud. Vahel harva võib neid veel kohata mõnel retroüritusel või külavaheteel. Ometi on Eestis hulk entusiaste, kes neid endiselt au sees hoiavad. Septembris lõppes punnvõrride võistlussarja kümnes hooaeg, sel aastal osales sprindis ja kestussõidus ligi 150 harrastajat.

Peale Riga mootori ja Hiina analoogmootoriga soolovõrride kihutavad rajal ka külgkorviga võrrid. Ühe külgvankrite võrriklassis sõitva meeskonna moodustavad isa ja poeg Endel (70) ja Agu Laksaar (31), kes elavad Tartumaal Vara lähistel.

Poeg korvi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles