Jose Mourinho: Manchester United on aastatagusega võrreldes veel hullem

Toimetas Ville Arike
Copy
Harry Maguire'i (vasakul) ja Scott McTominay reaktsioon räägib enda eest.
Harry Maguire'i (vasakul) ja Scott McTominay reaktsioon räägib enda eest. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond kaotas Inglismaa liigas eile West Hamile 0:2, on viimasest viiest mängust saanud ainult viis punkti, asub tabeli keskosas ning teenis ära kõva kriitika.

Telekanali Sky Sports ekspertidekolmik Jose Mourinho - Roy Keane - Graeme Souness ei halastanud Unitedile.

«Manchester United jääb kahest esimesest juba kaugele. Minu kolmas hooaeg ses meeskonnas polnud eriti edukas, mind vallandati, ilmselt teenitult, sest vastutab treener. Kuid karm tõde seisneb asjaolus, et praegune Manchester United on (aastatagusega võrreldes - toim) veel hullem,» põrutas Mourinho.

Mäletatavasti anti nimekale portugallasest treenerile eelmise aasta lõpus hundipass ning tema asemele värvati norralane Ole Gunnar Solskjär.

«Mõni inimene võib arvata, et rõõmustan praeguse olukorra üle, aga see pole nii. Unitedil on raskusi mitte ainult nelja, vaid ka kuue parema hulka jõudmisega. Mul on selle üle väga kahju.

Ma ei näinud mängus West Hamiga midagi positiivset. Mängisime eelmisel aastal kehvasti, aga ma ei näe sellega võrreldes mingit edasiminekut, isegi kolme uue mängija (Harry Maguire, Daniel James, Aaron Wan-Bissaka - toim) olemasolul.»

Unitedi endine täht Keane tõdes, et ta on meeskonna praeguste esituste pärast šokis ja kurb, sest pole kvaliteeti, tahtmist, liidreid, iseloomu - ühesõnaga mitte midagi.

Sounessi hinnangul on tegemist aga kõigi aegade kehvima Premier liigas mängiva Manchester Unitedi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles