Galerii: erinevate alade sportlased võtsid üksteiselt mõõtu moodsas orienteerumises

Postimees Sport
Copy

Viiendat aastat toimuv Eesti Olümpiakomitee Spordinädal sai täna alguse meeleoluka orienteerumisvõistlusega.

Rotermanni kvartalis toimunud mõõduvõtul võtsid Spordinädala patroonid paari meediaesindajatega ja nii moodustus kaheksa kaheliikmelist võistkonda. Orienteerumisel oli tavapärase kaardi asemel seekord kasutada tahvelarvuti, millele kuvati õigesse punkti jõudes spordiga seotud küsimus. Näiteks, millisel spordialal on Anne Veski tulnud Eesti meistriks (lauatennises – toim). Pool tundi kestnud võistluse võitis paar Tanja Mihhailova – Viljar Voog.

2019. aastal toimub Spordinädal juba viiendat korda, sedapuhku 23.-29. septembrini.  Spordinädala eesmärk on läbi liikumise ja spordi pakkuda võimalikult paljudele Eesti noortele ja täiskasvanutele positiivseid elamusi ning innustada neid liikumisharrastustega regulaarselt tegelema. EOK kutsub kõiki Eesti lasteaedu, koole ja spordiklubisid spordinädalat tähistama, eelmisel aastal liitus spordinädalaga ligi 450 haridusasutust, 125 spordiklubi ja ligi 85 ettevõtet.

Erinevatest sündmustest annab suurepärase ülevaate Spordinädala koduleheküljel asuv kalender. Kui sadade seast meelepärast sündmust kalendrist ei leia, siis on kõigil huvilistel ka ise võimalus oma kolleegidele, sõpradele ja perele omaenda spordi-, matka- või liikumispäev korraldada.

Spordinädal 2019 peamised sõnumikandjad, liikuma innustajad ja eeskujud on ettevõtja ja kulturist Ott Kiivikas, ettevõtja ja olümpiapronks Allar Levandi, laulja Tanja Mihhailova, näitleja Tõnis Niinemets, treener Sandra Raju, tippjuht Kai Realo ja jalgpallur Konstantin Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles